HAJGYÓGYÁSZ KERESŐ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus tempor, tortor vitae lacinia elementum, arcu mi eleifend risus, eu viverra justo.

Kezelési lehetőségek

Hajtetoválás

2014. július 25.

Napjainkban, sajnos egyre többen tapasztalják a hajvesztés kellemetlen velejáróit mint például a fejbőr „kiviláglása”, hajvonal elcsúszása, választék menti világos csík, stb. Mind az Urak, mind a Hölgyek esetében ez gyakran okoz önbizalomhiányt, visszahúzódást vagy csak egész egyszerűen rossz közérzetet a mindennapokban.

 

Hajtetoválás

Erre ugyan csodálatos és életre szóló megoldás lehet a hajátültetés mégis több oka lehet annak, hogy valaki nem ezt a beavatkozást választja.

Mikor válasszam a hajtetoválást?

  • nincs ideje, lehetősége kivárni a hajátültetés gyógyulási folyamatát és végeredményét
  • nem megfelelő a donorterülete (nincs elég átültetendő hajszál)
  • nem olyan nagy a ritkult, hiányos („fejbőr látszó”) terület
  • vagy csak nem szeretne akkora összeget áldozni a műtétre

Az ő számukra lehet tökéletes megoldás az optikai sűrítés, azaz hajtetoválás, mikropigmentáció.

Ez a megoldás egy nagyon kifinomult és újszerű eljárás, mely bárkinek képes segíteni a kopaszodással, hajvesztéssel járó problémáin. A nagy múltú, hajátültetéssel foglalkozó HairHungary Klinikán hozzáértő szakemberek készítik a fejbőr pigmentációt. Szakszerű, német gyártmányú orvos-kozmetikai, sebészeti eszközökkel dolgoznak, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt nyújtsák pácienseink számára. Tehát a fejbőr pigmentálás nem tekinthető hétköznapi, hagyományos tetoválásnak.

Akár a többi, végrehajtott kezelés, a hajtetoválás azaz mikropigmentáció is valóban hatékony kozmetikai megoldást kínál a kopaszodással küzdő emberek számára. A fejbőr pigmentálás valójában egy optikai sűrítés, szimuláció, mely leginkább a rövidre nyírt hajas fejbőrön kelti a hajas hatást. Az általános ritkulás esetében a ponteljárást alkalmazzák, míg a forgóknál kialakult kopásnál az un. szálas technikát.

Hajtetoválás

Az első megoldással a tüszőket imitálják, így a fejbőrön nem látszik a hajhiány, úgy tűnik, mintha ott is meglennének a hajtövek. A második eljárás során a hajszálak irányát figyelembe véve és azokat követve "hajszálakat" (6-8 mm hosszúságban) tetoválnak a fejbőrre, ezáltal a „világító fejbőrt” a hajunk színével azonos tetovált "hajszálak takarják", így korrigálhatjuk ezt a fajta eltérést. Ez hölgyek esetében is sokat segíthet a ritkult területek eltűntetésében, főleg a választékok vonalán.

A fejbőr pigmentáció nem sebészeti eljárás, nem szükséges utókezelés, azonban az eljárást bármikor megismételhetjük, lehetőség van többszöri módosításra, sűrítésre. A hagyományos tetoválással ellentétben az un. kozmetikai tetoválás nem örökre szól, mert a festék kb. 2-3 év alatt elhalványul, kikopik a bőrből. Viszont a régi festékekkel ellentétben (melyek sokszor az idő elteltével kékes vagy szürkés árnyalatra változva, foltosan koptak) az általunk használt festékek – a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően -, színt őrizve, egyenletesen halványulnak el.

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy hagyományos tetováló szalont keresnek meg, majd csalódnak az eredményben, vagy ami még rosszabb; már csak lézerrel eltávolítható elrontott pigmentációval kell távozniuk.

A HairHungary Klinikán, a személyes konzultáció során (ahol akár már a próba pigmentáció is elvégezhető), részletes tájékoztatással és tanácsadással szolgálnak, mindig szem előtt tartva a páciensek igényét!

Hajtetoválás árak:

Próba pigmentáció 7.000,- Ft
1 cm2 1000,- Ft
100 cm2 100.000,- Ft
100 – 300 cm2 800,-Ft/cm2
300 – 500 cm2 600,- Ft/cm2
500 cm2 felett 500,- Ft/cm2