HAJGYÓGYÁSZ KERESŐ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus tempor, tortor vitae lacinia elementum, arcu mi eleifend risus, eu viverra justo.

Kezelési lehetőségek
2014. július 25.

Napjainkban, sajnos egyre többen tapasztalják a hajvesztés kellemetlen velejáróit mint például a fejbőr „kiviláglása”, hajvonal elcsúszása, választék menti világos csík, stb. Mind az Urak, mind a Hölgyek esetében ez gyakran okoz önbizalomhiányt, visszahúzódást vagy csak egész egyszerűen rossz közérzetet a mindennapokban.

Tovább
Kezelési lehetőségek
2013. május 29.

A koplalás, a hiányos táplálkozás következtében a hajszálak elvékonyodnak és megindul a hajhullás. A tavaszi időszakban ezekkel a problémákkal nem vagy egyedül, a tél vége felé mindannyiunk haja erősítésre szorul.

Tovább
Kezelési lehetőségek
2013. január 04.

A hajátültetés hátránya elsősorban az átültethető hajszálak korlátozott számában mutatkozik meg. Nagy kiterjedésű kopaszodás esetén nincs elegendő átültethető hajszál a donor területen, hogy ezt a problémát tökéletesen orvosolja. A legtöbben tisztában vannak ezzel, és készek a kompromisszumokra

Tovább
Kezelési lehetőségek
2012. október 12.

A plasztikai sebészet az elmúlt évek alatt rengeteget fejlődött. Olyan embereknek adta vissza a reményt és önbecsülést, akik esetleg már lélekben feladták, és kezdtek beletörődni sorsukba.

Tovább

2012. november 28.
A fény gyógyító erejének alkalmazása az egészségügyi problémák kezelésében hosszú m...
Tovább
2012. augusztus 25.
A mezoterápiás eljárás megteremtője Dr. Michel Pistor volt, aki 1952-ben kezdte alkalmazni m...
Tovább
2010. március 05.
A különböző hajnövesztő szerekkel vívott küzdelmet sokan feladják. Gyors és látványos...
Tovább