HAJGYÓGYÁSZ KERESŐ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus tempor, tortor vitae lacinia elementum, arcu mi eleifend risus, eu viverra justo.

Érdekességek

Hajat sószóróból?

2012. szeptember 15.

Egy újabb népbutító termék jelent meg az amerikai piacon, mely HairSoReal névre hallgat. A demonstrációs videóval kiegészített termékspecifikáció gyors és egyszerű megoldást nyújt a kopaszodó embereknek. Legalább is szerintük…

Főhősünk David O’Brocki már öt éve használja e remek terméket és állítólag senki nem vette még észre ahogyan kopaszságát leplezi. Persze feleségének kénytelen volt elárulnia, hogy sótartóból keratin szálakat sóz a fejére, mivel bizonyára reggeli ébredés után sok tucat párnahuzat landolt már a kukában. Ez a megoldás tartósnak egészen biztos, hogy nem mondható, de aki kételkedik ebben kipróbálhatja akciós áron potom 17$-ért (~3.700Ft). A „tervezők” még arra is gondoltak, hogy megfelelő színskálából tudjanak választani az érdeklődők. Egy adag „keratin-só” kb. 1 hónapig elegendő, persze ha emberek közé egyáltalán nem megyünk, akkor akár évekig is eláll.

 

 

Termékmenedzserünk valószínűleg matekból nem volt annyira erős, vagy még nem merte kiszámolni, hogy az évek során mennyit áldozott saját vertex kopaszodására. Az általa ellenzett drága hajátültetési beavatkozás árát ugyanis lassan elkölti, és akkor még nem számoltuk hozzá a párnahuzatokat! Minden esetre semmiképpen sem szeretnénk bárkit is elriasztani a terméktől, hiszen marketing szövegének egyik jelmondata szerint „azonnali kielégülést” okoz.

A magasabb IQ szinttel rendelkezők számára azonban továbbra is a hajátültetési beavatkozás javasolt, mellyel valóban végleges és ami még fontosabb, hogy természetes hatás érhető el. Az eljárás során ugyanis saját donorterületünkről kerülnek átcsoportosításra azon hajszálak, melyek soha nem hullnak ki többé. A hajbeültetés az évek során jelentős fejlődésen ment keresztül és szerencsére már Magyarországon is elérhető a világ legfejlettebb módszere, mely SafeSystem-FUE2 névre hallgat.

 

Forrás: Origo/HH Blog