HAJGYÓGYÁSZ KERESŐ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus tempor, tortor vitae lacinia elementum, arcu mi eleifend risus, eu viverra justo.

Érdekességek
2014. május 26.

Hajzatunk állapota nagyon átfogó, mégis részletes képet tud mutatni szervezetünk egészségi állapotáról, belső gondjainkról. Nem is hinnénk, mennyi diagnózist tud felállítani saját hajunk, csak oda kell figyelni az apró jelekre. Ha probléma lép fel, akkor azt a frizuránk egyből mutatja.

Tovább
Érdekességek
2013. december 09.

A színésznőnek nyugodtan kimondhatjuk, hogy egyik védjegye gyönyörű, szőke, hosszú frizurája volt, melyet sokan akartak utánozni és sokak álma volt egy ilyen hajzuhatag. A csinos sztár a napokban azonban félhosszú, állig érő frizurával jelent meg, mely igencsak nagy meglepetésként szolgált a rajongóknak.

Tovább
Érdekességek
2013. április 30.

Egy nemzetközi folyóirat tanulmánya szerint a megkérdezett nők 45% állította azt, hogy a legjobban hajuk ritkulásától tartanak. A másik két leggyakoribb aggasztó problémaként bőrük megereszkedését és természetesen a súlyfelesleget említették.

Tovább
Érdekességek
2012. szeptember 01.

Azt mondják az Egyesült Államok a lehetőségek országa és sokszor megtalálhatjuk minden nyavalyánkra a megoldást. A médiából csak úgy özönlik a különféle hajnövesztő csodaszerek reklámja, de még nem találkozhattunk azzal a különleges krémmel, mely ellenkező kihatással lehet ránk, azaz a hajunk vagy szőrzetünk eltüntetésére lehet megoldás.

Tovább

2013. december 05.
Frizuránk folyamatosan igényli a gondoskodást, mindig tennünk kell érte, ha azt szeretnénk,...
Tovább
2012. szeptember 20.
Egy amerikai fiatalember csodás felfedezéssel találta meg, hogy miként lehet a kopaszodásunk...
Tovább
2012. szeptember 15.
Egy újabb népbutító termék jelent meg az amerikai piacon, mely HairSoReal névre hallgat. A ...
Tovább
2012. május 07.
A kínai orvoslás a világ legrégebbi tudományának számít, ennek egyik nagyon fontos eleme ...
Tovább
2011. február 10.
Naomi Campbell, a több mint 40 éves szupermodellen úgy tűnik egyelőre nem fog az idő, viszo...
Tovább