HAJGYÓGYÁSZ KERESŐ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus tempor, tortor vitae lacinia elementum, arcu mi eleifend risus, eu viverra justo.

Blogkikötő

Egy hajbeültetés története

Gábor hajbeültetés blogja

Eljött a műtét napja. Korán reggel felkeltem, megreggeliztem, és összepakoltam. Vittem egy váltóruhát, amit a műtét alatt viseltem. Váltófelsőnek célszerű egy rossz inget vinni, mert az, mint azt később láttam, ugyancsak összekoszolódik a műtét alatt fertőtlenítőszer és vér keverékével. Kicsit izgultam, mert nem tudtam pontosan, hogy mennyire lesz kellemetlen a műtét.

Tovább

A hajam eközben gyorsan nőtt, látszott, hogy igen sűrű mindenhol. A beültetett hajszálak vastagabbak és sötétebbek voltak, mint amilyen eredetileg volt elöl a hajam.

Tovább


Hajátültetés Blog

Imre hajbeültetés története

Kisebb izgalommal készültem a műtétre, mivel tudtam, hogy ambuláns beavatkozásról van szó és délután a saját lábamon fogok haza menni. Reggel 8 órakor már bent voltam a hajklinikán, ahol a doktornő és két asszisztense várt. A kellemes, fesztelen beszélgetés után kopaszra nyírták a fejem, ami nagyon furcsa volt számomra, mert még soha nem voltam kopasz.

Tovább

A nyáron a hajam folyamatosan nőtt, minden rendben volt vele. A rövid hajat megszerettem és a nyár folyamán többször is levágattam nagyon rövidre. Nem tudom, hogy ez erősítette-e a beültetett hajszálakat, de a szellőzés miatt úgy gondolom mindenképpen jót tett.

Tovább


Harsányi Gergely hajbeültetése

Blog a hajbeültetésről

Kedves fogadtatásban volt részem. A Doktornő először elbeszélgetett velem, hogyan is fog zajlani a hajbeültetés, majd az asszisztensnők levágták olyan rövidre a hajamat, amilyen legalább 10 éve nem volt már :)

Tovább

Őszintén szólva a legnehezebben azt lehetett kibírni, hogy nem sportolhottam az első időszakban. Mondjuk a szervezetem ezért rendkívül hálás volt, hiszen az elmúlt 2 évben összesen nem jutott ennyi időm a pihenésre a sok világverseny, VB, Olimpia, klub- illetve válogatott mérkőzések és edzések miatt.

Tovább


Hajátültetésem története

Egy háziorvos naplója

Egyre jobban zavart, hogy lassan már több a hiány, mint a hajszál a hajam homlokra eső részén. Mivel tudtam, hogy a hajszeszek nem jelentenek tartós megoldást, a neten kezdtem el tájékozódni.

Tovább

Már többen megállapították, hogy egészen megfiatalodtam itt a külföldi munkában – bár azt hirtelen nem is tudták megmondani, hogy miért. Ezért, ha letelik az egy év, nekivágok egy újabb beavatkozásnak!

Tovább


Hajbeültetés után

Hajbeültetés blog

Nagyjából 10 éve hallottam először a megrázó szavakat egy hajvizsgálatnál. Persze, gondoltam - semmi pánik, nekem nem olyan a hajam, mint amik meg szoktak kopaszodni. Biztos csak valami átmeneti zűr.

Tovább

Időnként figyelgetem hogy épp hullanak, vagy nőnek-e az új hajszálak, egyenlőre úgy tűnik, hogy továbbra is inkább fogynak, de ez normális – a forgatókönyv szerint a harmadik hónap tájékán lesz a legkevesebb a létszámuk, majd onnan indul meg az egységes növekedés.

Tovább


Hajbeültetés nőknek

Éva története

Naponta csomókban hullott ki a hajam, de a legszörnyűbb az volt, hogy a homlokomon két öböl alakult ki, úgy kopaszodtam föl mint a férfiak. Ez már ijesztő volt..

Tovább

Bíztatóan növögetnek a beültetett hajszálak. 2-3 centisnek vélem őket. Most már a hajhullás és a viszketés is megszűnt, és már nem látom pirosnak sem a beültetés helyén a bőrt.

Tovább


Erdei Sándor

RokkerZsoltti hajbeültetés blogja

Túl vagyok a hajbeültetésen, most úgy nézek ki, mint Lugosi Béla és Mickey egér eltitkolt gyermeke! Állítólag a homlokomon lévő duzzanat lefelé vándorol a szemgödrömre, úgyhogy pár nap múlva, ha nem borogatom, úgy fogok kinézni, mint az alkoholista szomszédasszony...

Tovább

Eltelt egy év és a hajam jelentősen dúsabb lett, a műtétnek már semmi nyoma nincs és egyre többen kérdezik meg hogy mi történt, hiszen tavaly kora tavasszal még egy kopaszodó fizikatanár fejem volt, most pedig egy rövid hajú vagány Rokker(Zsoltti) srác! Elégedett vagyok a beavatkozás eredményével!

Tovább


Hajbeültetésem története

András hajátültetés blogja

Igazából nem tudtam mire számítsak, azzal azért tisztában voltam, hogy ez nem egy túl fájdalmas műtét, alapvetően nyugodt voltam, de hát ez még is csak egy olyan beavatkozás, ami megváltoztatja az életem.

Tovább

Az elmúlt egy hónapban tovább nőtt a hajam a beültetettekkel együtt. A „régi” és „új” hajszálaim közötti különbséget nem lehet észrevenni, összefésülve is tökéletesen mutatnak egymás mellett.

Tovább


Egy hajátültetés története

Zsolt hajbeültetés blogja

A műtét előtt még egyszer pontosítottuk, hogy milyen magas homlokot illetve hajsűrűséget szeretnék. Úgy döntöttem, hogy inkább sűrűbb legyen a hajam és magasabb a homlokom, mint rintka hajam egy alacsonyabb homlokkal.

Tovább

A beültetett hajammal már a fodrásznak több feladata van és már fésűt is kellett vásárolnom, aminek nagyon örülök.

Tovább


Szuper Levente

Hajátültetés Blog

Tudom, hogy sokan vagytok Ti is akik a kopaszodás problémájával küzdötök. Sajnos a genetika már csak ilyen, nem tehetünk ellene. Vagy mégis?

Tovább

A 2. műtét során ismét remek kis csapat volt a műtőben és egy cseppet sem aggódtam az eredmény miatt. Tudtam, hogy minden rendben lesz.

Tovább


Hajbeültetés SafeSystem-FUE2

Robi története

Két hosszú nap, ami alatt 5400 hajszálat ültettek át Safesystem-fue2 módszerrel. Nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta, már alig várom, hogy leteljen az 1 év, mivel körülbelül ennyi idő kell ahhoz, hogy a beavatkozás végleges eredménye megmutatkozzon.

Tovább

Több mint 1 év után jelenleg így festek. Ez már nagyon nem fog változni, de az eredmény számomra tökéletes, elég ha csak megnézzük honnan indultunk ;)

Tovább


Hajátültetés FUE módszerrel

Péter hajbeültetés blogja

A valódi kellemetlenséget a műtét során számomra a hangok jelentették! Mert a legtöbb hajszál, és lyuk esetében lehet belülről hallani, érezni, hogy mi folyik ott. Igaz nem fáj, de az embernek hallani a saját szövetei kis sercegéseit, reccsenéseit nem feltétlenül kellemes érzés.

Tovább

Az egyik, hogy sokan megjegyzik: "Neked mitől áll így felfele a hajad?" :) Nyilván arról van szó, hogy a kézzel beültetett hajszálak mindegyike közel merőlegesen áll ki a fejbőrömből, ami (szemben a természetesen nőtt hajak forgóival, dülöngéseivel) észrevehető ezek szerint...

Tovább


Hajbeültetésem hiteles története

Zoltán hajbeültetés blogja

Több éve keresem a megoldást, hogy megritkult hajkoronámat újra visszakaphassam, legalább részben. Az interneten számtalan információval találkoztam, igyekeztem beleásni magam a témába. Az információgyűjtést követően személyesen kerestem fel 3 klinikát, hogy a még megválaszolatlan kérdéseimre válaszookat kapjak.

Tovább

Nagyon elégedett vagyok a jelenlegi állapottal.- az orvosok szerint 12 hónap után tekinthető véglegesnek az állapot. Még egy kicsit most is egy csodának érzem,mert ha nézem a műtét előtti képeket akkor ledöbbenek.

Tovább


Hajátültetésem blogja

Ruck Kr.

Reggel 8 órára megérkeztem a hajklinikára, ahol már várt a csapat és azonnal neki is láttak az előkészületeknek. Elsőként lenyírták a hajamat a donorterületen, majd két vérzéscsillapító tabletta bevétele után már indultunk is a műtőbe.

Tovább

A beépített területen a hajszálak teljesen besűrűsödtek, teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel, amit vártam a hajátültetéstől, azt megkaptam! :)

Tovább


Hair Loss Stop

Hajbeültetésem története

29 éves vagyok és sajnos örökletes hajhullásban szenvedek.... Megmondom őszintén hogy talán fiatal korom miatt is de zavar nagyon a dolog. Ha 40-50 éves lennék biztosan nem érdekelne!

Tovább

Túl vagyunk ezen is… Jelentem túléltem :) A műtét előtti este kezdtem csak el igazán parázni a beavatkozás miatt… Sőt reggel, amikor felkeltem, feltettem magamnak a kérdést hogy kell ez nekem? Aztán persze összeszedtem magam és elmentem a klinikára.

Tovább